luni, 21 mai 2012

Prajitura cu ciocolata si portocale



Ingrediente blat:

150 gr fulgi de cocos
1 portocala (100 gr)

Preparare:

Se amesteca ingredientele in robotul cu lama S pana se formeaza o pasta care se poate modela.
Se aseaza pasta in forma dorita cu ajutorul unei linguri.

Ingrediente crema:

600 gr avocado bine copt
100 gr portocale
20 gr curmale
3 linguri cacao
2 linguri Psyllium
20 linguri sirop de artar sau alt indulcitor
6 picaturi stevie cu ciocolata (optional)
3 picaturi esenta de portocala (optional)
1 lingurita de scortisoara

Preparare:

In robotul cu lama S se adauga avocado taiat cuburi si curmalele, se amesteca pana devine o pasta cremoasa omogena.
Se adauga si restul ingredientelor si se amesteca pana cand crema este omogena.
Daca doriti puteti sa adaugati cateva linguri cu apa.

Crema se aseaza peste blat si se niveleaza. In crema se pot pune bucati de portocale.
Se da la frigider pentru 2 ore inanite de servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu