joi, 10 mai 2012

Paste cu sos de ciuperci



Ingrediente paste:

1-2 dovlecei

Preparare:

Dovleceii se spala si cu ajutorul aparatului de spiralat legume se formeaza spaghetele.
Daca nu aveti aparatul de spiralat, se pot face pastele cu ajutorul curatatorului de legume (cutit economic) taind fasii in lungime.

Ingrediente sos:

200 gr de ciuperci
100 gr ceapa
50 gr seminte de floarea soarelui
1 catel de usturoi
2-3 fire de patrunjel verde
1 lingura suc de lamaie
piper
sare

Preparare:

Semintele de floarea soarelui se lasa la inmuiat in apa cel putin 30 min.
Se scurg semintele de apa, se pun in robotul cu lama S cu restul ingredientelor si se amesteca pana la consistenta, marimea dorita a legumelor.

Sosul de ciuperci se aseaza peste pastele de dovlecel si se serveste cu pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu